Toekomstige buren Mortelweg leren elkaar beter kennen

Een half jaar geleden kwamen de stellen die een kavel hebben gereserveerd aan de Mortelweg voor het eerst bij elkaar. MogelijkMaker Oscar van Limburg nodigde ze namens de gemeente uit om elkaar te leren kennen. Ze gaan immers samen een drukke en leuke tijd tegemoet. Wie is er dan niet nieuwsgierig naar wie er naast je komt te wonen? Wat voor huizen er gebouwd gaan worden? En of zaken slimmer of goedkoper gezamenlijk kunnen worden opgepakt? De avond was gezellig en nuttig en kreeg op 18 mei een vervolg.

De groep was op deze avond uitgebreid met nieuwe geïnteresseerden. En er waren felicitaties aan de familie Dekkers- Groen In ‘t Woud. Zij zijn de trotse eigenaren van de eerste kavel. Niets staat hen meer in de weg om op deze prachtige locatie hun droomhuis te realiseren! “We hebben de begeleiding vanuit de MogelijkMakers als zeer prettig ervaren en hebben zin om in Geerpark te komen wonen! De fundering is inmiddels gestort, dus ons huis krijgt nu echt concrete vormen. Heel leuk!”, was hun enthousiaste reactie. Er werd weer gezellig nader kennis gemaakt en bouwplannen getoond. Daarnaast werd gesproken over erfafscheidingen, sonderingen, de openbare parkeerplaatsen en over de groenafscheiding tussen de kavels en de waterslinger. Ook kregen zij de plannen voor het park, die naar aanleiding van een participatieavond tot stand zijn gekomen, te zien.

Over een half jaar wordt een derde bijeenkomst georganiseerd. Dan worden ook de nieuwe kavelbouwers uitgenodigd. Wie weet ben jij dat wel? Er zijn nog drie kavels vrij. Kijk voor meer informatie op www.dekavelwinkel.nl