START VERKOOP 26 FRAAIE KAVELS IN GEERPARK TOT MORGEN

Op zoek naar een vrije kavel waar jij hét comfortabele huis van jouw dromen kunt bouwen? Woon straks op een exclusieve plek, omringd door veel groen en water, in dé wijk van de toekomst. Waar je ontspannen kunt leven en van het buitenleven genieten. Dichtbij het gezellige Vlijmen en levendige Den Bosch. Wil jij straks elke dag zien hoe de zon opkomt in Geerpark? Grijp dan nu je kans! Dit is het startsein voor de verkoop (reservering) van 26 fraaie, nieuwe vrije kavels in deelgebied Tot Morgen in Geerpark in Vlijmen. Je kan dan als het goed is in de eerste helft van 2021 beginnen met de bouw. Meer informatie vind je hier.
 
De 26 vrije kavels grenzen grotendeels aan de Waterslinger en worden omgeven door gevarieerd groen. De grootte varieert van zo’n 350 tot 570 m². Laat jij je graag inspireren door de zelfbouwers die je in Geerpark al voorgingen: www.geerpark.nl.

Heb je interesse, of heb je familie of vrienden die mogelijk interesse hebben? Kijk dan voor meer informatie op www.dekavelwinkel.nl

07-05-2020