Nog slechts 6 kavels te koop bij De Grassen

Bent u ook zo gecharmeerd van De Grassen? En wilt u hier graag uw droomhuis creëren? Wees er dan snel bij! Er zijn namelijk nog maar 6 kavels beschikbaar (kavel De Grassen en kavels De Siergrassen). De andere 60 vrije kavels van de eerste fase van De Grassen waren snel verkocht. De komende jaren komen hier namelijk geen nieuwe kavels beschikbaar, dus dit is voorlopig uw laatste kans. De prijs is hier nog € 355 per m2 exclusief BTW.

Interesse in een kavel?
Bent u zo enthousiast en wilt u meteen uw interesse kenbaar maken? Dat kan! Reserveer dan snel een kavel door een e-mail te sturen naar dekavelwinkel@heusden.nl. Vermeld daarbij:
• welke kavel u wilt reserveren;
• geef eventueel een tweede voorkeur voor een kavel aan;
• geef uw naam door met voorletters, achternaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Een reservering kost € 500 die bij aankoop van de grond met de koopsom wordt verrekend. Er is veel interesse voor de nieuwe kavels en het principe geldt ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. De verkoop van deze kavels vindt namelijk niet via loting plaats.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met de Kavelwinkel via (073) 513 17 89.