Nieuwsbrief augustus 2018

Wonen in de gemeente Heusden is kiezen voor ruimte. Voor een plek dicht bij stad, cultuur en natuur. Ben jij op zoek naar een fijne plek om je eigen woning te bouwen? In Haarsteeg en Vlijmen zijn royale kavels te koop voor je droomhuis.

 

Landelijk wonen in Haarsteeg

Wie graag landelijk wil wonen in een authentiek dorp met mooie monumentale boerderijen, voelt zich vast meteen thuis in Haarsteeg. Er is nog één kavel te koop op de hoek van de Hendrik de Jonghstraat en de Janus van Engelenstraat. De oppervlakte van de kavel is 654 m2. Een ideale plek voor wie van rust en ruimte houdt! Spreekt dit jou ook aan? Kijk dan op www.dekavelwinkel.nl.

 

Duurzaam Geerpark

Tussen de waterslinger en het park groeit één van de meest duurzame woonwijken van Nederland: Geerpark. Hier kun je van het buitenleven genieten met een prachtige boomgaard in de buurt. In deelgebied Morgen II is nog 1 kavel beschikbaar van 49 meter diep. Deze kavel ligt aan de Otter en kijkt aan de voorzijde uit over de waterslinger en achter op het groen langs de sportvelden.

 

In het deelgebied Morgenzon zijn nog 7 royale kavels te koop op een exclusieve plek tussen het park, de waterslinger en weilanden. Een eigen plek, waar je duurzaam, comfortabel en vrij kunt wonen. Wil jij elke dag zien hoe de zon opkomt in Geerpark? Grijp dan nu je kans. Sinds  enige tijd zijn de kavels van Geerpark ook op Funda te vinden. Dit heeft geleid tot een enorme toename van het aantal gereserveerde kavels. <met foto nieuwe gebiedsbord>

 

Wie worden mijn nieuwe buren? Daar ben je erg benieuwd naar als je in een nieuwe woonwijk gaat wonen. Daarom hebben we op 12 en 20 juni ontmoetingen georganiseerd voor de toekomstige bewoners van Morgenzon, de Otter en Bever. Het was leuk om elkaar te leren kennen en de tekeningen van de woningen aan elkaar te laten zien.

 

25 augustus woonmarkt Geerpark

Zaterdag 25 augustus vindt er een woonmarkt plaats in Geerpark. Dan start de verkoop van de nieuwbouwwoningen van de volgende fase van deelgebied Goede Morgen. De kavelwinkel is ook van de partij om informatie te geven over de vrije kavels in Geerpark. Zien we je daar? Het is van 10.30 -12.30 uur in het Geerpark vlakbij het park.

 

De Grassen

Ideaal als je graag dichtbij de stad wilt wonen, maar ook de rust van een dorp zoekt. Je vindt in deze favoriete nieuwe woonwijk het beste van twee werelden! Wil je hier ook graag wonen? Wees er dan snel bij, want er is nog maar één kavel te koop van circa 600 m2. De kavel is al bouwrijp; je kunt dus meteen beginnen met jouw plannen.

 

Vanaf 1 juli alle nieuwbouwwoningen gasloos

Gasloos wonen betekent klaar zijn voor de toekomst. Fossiele brandstoffen zoals gas zijn namelijk schaars. Daardoor zal de prijs in de toekomst alleen maar stijgen. Bovendien zorgt de verbranding van gas voor uitstoot van CO2: dit draagt bij aan de opwarming van de aarde. De woningen in Geerpark waren al gasloos. Vanaf 1 juli 2018 mogen in heel Nederland nieuwbouwwoningen niet meer op het gasnet aangesloten worden, ook al ligt er een gasleiding in de straat. Er wordt een uitzondering gemaakt voor woningen waarvan de omgevingsvergunningaanvraag al loopt op 1 juli 2018. Deze mogen alsnog aangesloten worden, maar alleen als er voor die datum een ontvankelijke vergunning is ingediend. Dit betekent dat alle nieuwbouwwoningen straks klaar zijn voor een duurzame toekomst. Wil je graag weten hoe het is om gasloos te wonen? De MogelijkMakers kunnen je in contact brengen met mensen uit Geerpark die je er alles over kunnen vertellen.

Interesse in een kavel?

Meer informatie over de kavels in Heusden vind je op www.dekavelwinkel.nl. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar dekavelwinkel@heusden.nl met daarin vermeld de gewenste kavel, jouw naam met voorletters, achternaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Een reservering kost € 500 die bij aankoop van de grond met de koopsom wordt verrekend. Wil je meer informatie, of een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op met de MogelijkMakers van de Kavelwinkel via (073) 513 17 89. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomhuis! 

 

Privacy-wetgeving

Naar aanleiding van de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben wij ons Privacy Statement bijgewerkt. We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het toesturen van deze nieuwsbrief. Wil je onze informatie niet meer ontvangen, dan kun je je afmelden via de knop onderaan de nieuwsbrief, of stuur een mail aan info@heusden.nl. Met link naar  https://www.heusden.nl/Nieuwsbrieven/Dromen_Doen_Heusden_20/Privacybeleid_en_reglement