Nieuwe kavels te koop in De Grassen

Nieuwe kavels te koop in De Grassen
Is het uw droom om landelijk te wonen in De Grassen in Vlijmen? Grijp dan nu uw kans! Vanaf vandaag zijn er 11 nieuwe vrije kavels te koop. Hier kunt u uw droomhuis zelf bouwen. De afmetingen van deze kavels variëren van ca 480 tot 715 m2 en de prijs is € 355 per m2, exclusief BTW.

Binnenkort gaan we beginnen met het bouwrijp maken van dit deel van De Grassen. De verwachting is dat dit mei 2017 afgerond is, daarna kan er echt gebouwd gaan worden op deze kavels.

Eerder bouwen?
Staat u te popelen om eerder uw droomhuis te bouwen en wilt u liever niet tot mei 2017 wachten? Er zijn nog vier andere kavels te koop in De Grassen waar u meteen al kunt gaan bouwen. Deze kavels kosten nu nog € 350 per m2 exclusief BTW en variëren in grootte van ca 700 tot 920 m2.
Per 17 oktober worden deze prijzen verhoogd naar €355 per m2.

Wilt u zien hoe de kavels eruit zien en meer informatie? Kijk dan op www.dekavelwinkel.nl of bel met onze MogelijkMaker Yvonne Vos via 06-53834636.

Reserveren
Bent u zo enthousiast en wilt u meteen uw interesse kenbaar maken? Dat kan! Reserveer dan snel een kavel door een e-mail te sturen naar dekavelwinkel@heusden.nl. Een reservering kost u € 500, die bij aankoop van de grond met de koopsom wordt verrekend.
Er is veel interesse voor deze nieuwe kavels en het principe geldt ‘wie het eerst komt die het eerst maalt’. De verkoop van deze kavels vindt namelijk niet via loting plaats.