Nieuwe kavels te koop in De Siergrassen

Is het uw droom om ruim te wonen in De Siergrassen in Vlijmen? Grijp dan nu uw kans! Er zijn prachtige nieuwe kavels te koop. Ideaal als u graag dichtbij de stad wilt wonen, maar ook de rust van een dorp zoekt. Het beste uit twee werelden! Als u snel een kavel reserveert, profiteert u nog van de huidige grondprijs van € 355,00 per m2 exclusief BTW. Deze grondprijs stijgt namelijk waarschijnlijk, na besluitvorming in de gemeenteraad, per 1 januari 2017 naar € 362,00 per m2 exclusief BTW.  

Nieuwe kavels
Er zijn vanaf nu 27 nieuwe kavels te koop die volop ruimte bieden voor uw droomhuis. De kavels GRA040 tot en met GRA066 liggen ter hoogte van de Bosbeemd. Er is veel interesse voor de nieuwe kavels en het principe geldt ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. De verkoop van deze kavels vindt namelijk niet via loting plaats.

De kavels hebben verschillende afmetingen, maar zijn op sommige plekken nog vrij in te vullen. De grootte varieert van 291 m2 voor een tweekapper tot aan een ruime kavel van 734 m2 voor een villa. Wilt u liever een grotere of een kleinere kavel? Dat kan vaak wel! De MogelijkMakers helpen u graag.
We verwachten dat het bouwrijp maken van dit deel van De Siergrassen in juli 2017 afgerond is. Komende zomer kunt u dus al gaan bouwen op deze kavels. 

Naast deze 27 nieuwe kavels, zijn er nog een paar andere fraaie percelen te koop in De Grassen.

Twee kavels aan Fonteinkruid te koop
Aan Fonteinkruid in De Siergrassen zijn de laatste twee kavels nog beschikbaar. Ook deze plekken zijn erg populair! Van de 11 kavels die sinds 4 oktober 2016 te koop zijn, zijn er al 9 gereserveerd. 

Deze kavels zijn te koop: 

  • Kavel GRA038 met een oppervlakte van circa 479 m2.
  • Kavel GRA037 met een oppervlakte van circa 527 m2.

In december gaan we beginnen met het bouwrijp maken van Fonteinkruid. We verwachten dat dit in mei 2017 afgerond is. Daarna kan er echt gebouwd gaan worden op deze twee kavels. 

Eerder bouwen in De Grassen?
Staat u te popelen om eerder uw droomhuis te bouwen en wilt u liever niet tot mei of juli 2017 wachten? Er zijn nog twee kavels te koop in De Grassen waar u meteen al kunt gaan bouwen. 

Deze kavels zijn te koop:

  • Kavel GRA20 met een oppervlakte van circa 747 m2 
  • Kavel GRA06 met een oppervlakte van circa 921m2.

Meer informatie
Wilt u zien hoe alle kavels eruit zien, meer informatie of een gesprek? Kijk dan hier of bel met onze MogelijkMaker Yvonne Vos via 06-53834636 of met haar collega’s Annemarie Cales en Lizanne Vos via (073) 513 17 89.

Reserveren van een kavel
Bent u zo enthousiast en wilt u meteen uw interesse kenbaar maken? Dat kan! Reserveer dan snel een kavel door een e-mail te sturen naar dekavelwinkel@heusden.nl. Vermeld daarbij:

  • welke kavel u wilt reserveren;
  • geef eventueel een tweede voorkeur voor een kavel aan;
  • geef uw naam door met voorletters, achternaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Een reservering kost u € 500,00 die bij aankoop van de grond met de koopsom wordt verrekend. Er is veel interesse voor de nieuwe kavels en het principe geldt ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. De verkoop van deze kavels vindt namelijk niet via loting plaats.