Nieuwe kavels Geerpark Tot Morgen

Nieuwe kavels Geerpark Tot Morgen

We gaan binnenkort in de verkoop!

Ben jij benieuwd naar de nieuwe vrije kavels in Geerpark om daar jouw droomhuis te bouwen? Hier lichten we de procedure toe die geldt bij de start verkoop van de 26 vrije kavels in deelgebied Tot Morgen. 

De verkoop start in week 19 onder voorbehoud dat het bestemmingsplan dan onherroepelijk is. In die week ontvang je een volgende nieuwsbrief, wat tevens het startsein is om te kunnen inschrijven op de kavels. We zijn al druk bezig met alle voorbereidingen. De inzagetermijn (vanaf 12 maart gedurende zes weken) van het vastgestelde uitwerkingsplan is net afgelopen. We moeten nog even afwachten wat dit eventueel aan reacties bij de Raad van State heeft opgeleverd. Voor zover bij ons nu bekend is er tot op heden geen beroep ingesteld. Zodra het plan onherroepelijk is, kunnen we het plan realiseren en daarmee starten met de verkoop van de nieuwe kavels in Tot Morgen.

Zit jij nu al te springen om meer informatie? De kavels variëren in grootte van circa 350 m² tot 570 m² en de prijs per m² is voor 2020 vastgesteld op € 377 exclusief BTW. Om je alvast op de verkoop voor te bereiden, tref je hierbij meer informatie aan over de procedure. Ook zijn de overzichtstekeningde kavelopzethet uitwerkingsplan en het stappenplan voor de aankoop van een bouwkavel in te zien. Je kunt vanaf nu algemene vragen hierover stellen.

Het is niet mogelijk om op voorhand aan te geven in welke kavel je geïnteresseerd bent. Inschrijven kan pas vanaf het moment dat de kavels online staan op onze website en als de start van de verkoop is aangekondigd in onze volgende nieuwsbrief. Hou dus je mailbox goed in de gaten en laat deze unieke kavels niet aan je neus voorbij gaan! Wie weet woon jij straks ook op een exclusief plek, omringd door veel groen en water in de wijk van de toekomst!

28-04-2020