Heerlijk wonen in Haarsteeg

Heeft u er altijd al van gedroomd om rustig en landelijk te wonen in het fijne dorp Haarsteeg? Dan kunt u nu uw droom realiseren! Aan de Hendrik de Jonghstraat zijn nog 4 kavels beschikbaar. Hier kunt u zelf uw huis (laten) bouwen met een landelijke uitstraling. Deze kavels zijn verkleind en hebben een oppervlakte tussen de 557m2 en 590 m2. Niet alleen de locatie, maar zeker ook de prijs is aantrekkelijk. De kavels kosten € 310 per m2 exclusief BTW.

Kavel reserveren?
Bent u zo enthousiast en wilt u meteen uw interesse kenbaar maken? Dat kan! Reserveer dan snel een kavel door een e-mail te sturen naar dekavelwinkel@heusden.nl. Vermeld daarbij:
• welke kavel u wilt reserveren;
• geef eventueel een tweede voorkeur voor een kavel aan;
• geef uw naam door met voorletters, achternaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.
Een reservering kost € 500 die bij aankoop van de grond met de koopsom wordt verrekend. Er is veel interesse voor de nieuwe kavels en het principe geldt ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. De verkoop van deze kavels vindt namelijk niet via loting plaats.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met de Kavelwinkel via (073) 513 17 89.