Bouwkavel CHR03 in Drunen weer beschikbaar

Altijd al zelf een woning willen bouwen in Drunen? Grijp dan nu jouw kans!  Er is (opnieuw) een prachtige kavel te koop in de Prins Hendrikstraat. Deze kavel is circa 924 m2 groot. Volop ruimte dus om jouw droomhuis te realiseren. De kavel is al bouwrijp, dus je kunt meteen met jouw plannen aan de slag.

De kavel ligt zowel op enkele minuten afstand van het centrum van Drunen als van de snelweg A59. Ook ben je binnen 10 minuten fietsen in het prachtige Nationale Park de Loonse- en Drunense Duinen.

In het voorjaar van 2019 zijn er 3 bouwkavels op de hoek Chrysantenstraat/Prins Hendrikstraat te koop aangeboden. Om voor deze kavels in aanmerking te komen was er de mogelijkheid om in te schrijven. Vervolgens is per loting de volgorde van reservering bepaald en zijn daarna de kavels gereserveerd.

Bouwkavel CHR03 is echter teruggekomen uit de reservering en wordt hierbij opnieuw in de verkoop gebracht. Wil je meer informatie over de kavel? Kijk dan hier (en dubbelklik vervolgens op de kavel CHR03). U kunt ook bellen met onze MogelijkMaker Yvonne Vos of met haar collega’s Annemarie Cales en Carola Killian via (073) 513 17 89. De belangrijkste documenten vind je hier.

Mocht je belangstelling hebben voor deze bouwkavel, dan kun je dat via dit formulier aangeven. Een daadwerkelijke reservering kost € 1.000 die bij aankoop van de grond met de koopsom wordt verrekend. Vul het formulier in en verzend deze vervolgens. De volgorde van binnenkomst van het belangstellingsformulier (tijdstip binnenkomst formulier bij de kavelwinkel) wordt gehanteerd. Met diegene wordt dan ook het eerst contact opgenomen en zo verder. LET OP: alleen via deze weg wordt uw belangstellingsaanvraag in behandeling genomen.

14-11-2019