25 augustus woonmarkt Geerpark

Tussen de waterslinger en het park groeit één van de meest duurzame woonwijken van Nederland: Geerpark. Hier kun je van het buitenleven genieten met een prachtige boomgaard in de buurt.

Zaterdag 25 augustus is er weer een woonmarkt in Geerpark! Tussen 10.30 en 12.30 uur kan je hier alle informatie krijgen over het woonaanbod. De markt vindt plaats vlakbij het park, waar straks nieuwe woningen van Goede Morgen fase 2 komen. Deze 53 woningen gaan ook deze dag in verkoop. Als Kavelwinkel zijn wij ook van de partij. Laat je onder het genot van een kopje koffie door ons informeren over de vrije kavels.

In deelgebied Morgen II is nog 1 kavel beschikbaar van 49 meter diep. Deze kavel ligt aan de Otter en kijkt aan de voorzijde uit over de waterslinger en achter op het groen langs de sportvelden.

In het deelgebied Morgenzon zijn nog 7 royale kavels te koop op een exclusieve plek tussen het park, de waterslinger en weilanden. Een eigen plek, waar je duurzaam, comfortabel en vrij kunt wonen. Wil jij elke dag zien hoe de zon opkomt in Geerpark? Grijp dan nu je kans. Sinds enige tijd zijn de kavels van Geerpark ook op Funda te vinden. Dit heeft geleid tot een enorme toename van het aantal gereserveerde kavels.

Zien we je 25 augustus op de woonmarkt? Ontdek die dag alles wat duurzaam Geerpark te bieden heeft! Kijk voor meer informatie op www.geerpark.nl