Kavel kopen

De aankoop van een kavel is een zorgvuldig proces. Voordat je tot definitieve koop overgaat, wil je natuurlijk precies weten wat er wel en niet mogelijk is. Op het moment dat je de kavel gevonden hebt waarop je je huis wilt bouwen, is het dan ook van belang om snel met de gemeente in gesprek te gaan. Onze MogelijkMakers kunnen je daarbij alles vertellen over wat er wel of eventueel niet mogelijk is op de kavel.

Ook zullen ze je de mogelijkheid bieden om de kavel te reserveren. Dat geeft je 4 maanden de tijd om zaken goed op een rijtje te zetten en te regelen. Om je daarbij op weg te helpen, hebben we in een korte brochure op een rij gezet wat er allemaal komt kijken bij de koop van een kavel in de gemeente Heusden.

Erfpachtregeling

U wilt een bouwkavel in de gemeente Heusden kopen om uw droomhuis te realiseren, maar krijgt de financiering niet rond? Wellicht biedt onze erfpachtregeling uitkomst. Met de regeling heeft u geen hypotheek nodig voor de aankoop van de grond, waardoor u wellicht wel voldoende kunt lenen voor de bouw van uw droomhuis.